Skala och grovhackad morot, gul lök, rotselleri, vitlök, ingefära och chili. Dela pakchoi och plocka ur de små bladen i mitten, koka i ca 3 minuter och tar sedan upp och lägg i kallt vatten. 1 morot. 1 pakchoi. Soppa2 humrar 4 havskräftor 1 morot 1 gul lök 2 klyftor vitlök ca 5 cm ingefära 1 chili 100 g rotselleri 2 msk olivolja 20 g smör 2 msk tomatpuré 4 dl vitt vin 4 msk hummerfond 1 l vatten 3 dl grädde 1 dl crème fraiche salt vitpeppar. Servering150 g spenatnudlar 1 pakchoi 4 pilgrimsmusslor 1 msk olivolja 1 msk smör salt svart peppar
½ pakchoi. Pumpakärnor. Koka upp vatten med grovtärnad morot, vårlök, skalad ingefära, skalad och delad vitlök, soja, buljongtärning, Sriracha samt salt och peppr
4 portioner 300 g skalade räkor 150 g glasnudlar 2 st pakchoi (kan ersättas med selleri eller salladskål) 200 g sockerärtor 1 stor röd paprika 2 salladslökar 2 morötter Dressing. 2 st pakchoi
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pakchoi, i grova bitar
Rör ner salladskål eller pakchoi och färska böngroddar med 3-4 hela blad av vardera basilika, mynta, koriander och eventuellt citronmeliss. 1 pakchoi eller ½