Skölj och strimla (grovt) två knippen pakchoi och fräs tillsammans med lök och citrusfrukter. Skala och finhacka en scharlottenlök och fräs, i en skvätt olivolja, i stekpanna tillsammans med kumquatsen
Blanda ihop pressad vitlök, riven ingefära, soja, socker, balsamvinäger, tomatpuré och hoisinsås. Det är första gången som jag själv köper pakchoi men jag känner så väl igen den från restauranger
Skala lök, ingefära och vitlöken och mixa till röra tillsammans med en hel kruka koriander. Meeen, blippade i alla fall hem Pakchoi, som inspirerade till dagens middag
I höstas åt jag på en vietnamesisk restaurang och testade då pakchoi för första gången. 1 gul lök, i stora bitar. 1 st pakchoi. 1 gul lök, i stora bitar. 1 st pakchoi
Skala och grovhackad morot, gul lök, rotselleri, vitlök, ingefära och chili. Vitlöksolja. Finhacka vitlöken och fräs i en pannan med olivolja tills vitlök blir gyllene
Lägg fläskläggen i en gryta tillsammans med äppelklyftor, lökbitar och lagerblad. Dela pakchoi, pensla med chilioljan, grilla i en grillpanna och lägg upp på ett fat
Blanda ner ingefära, vitlök och chilliflingor. Pakchoi har jag använt förut men för er som missat det och inte använt det tidigre så rekommenderar jag verkligen att prova
Hacka löken och skiva svampen. Dela pakchoi och broccoli. 1 pärllök. 1 pakchoi. 1 pärllök. 1 pakchoi. Oh la la, midsommarafton i morgon och ska vi prata om väder (för det gör vi ju alltid i Sverige) så har vi exakt det midsommarväder som vi brukar ha