Inte heller var det några taniga och på gränsen till klena plantor, som t ex den krukodlade koriandern vi är vana vid här, utan rejäla buntar och av en kvalitet som inte lät den smälta bort vid första kontakten med stekpannevarma grönsaker
Skala lök, ingefära och vitlöken och mixa till röra tillsammans med en hel kruka koriander. Meeen, blippade i alla fall hem Pakchoi, som inspirerade till dagens middag
Strö över koriander och servera genast tillsammans med limefrukten. Häll på resten av marinaden, rör runt, och häll på sugar snap-bönorna, pakchoi och chilipepparn
4 portioner 300 g skalade räkor 150 g glasnudlar 2 st pakchoi (kan ersättas med selleri eller salladskål) 200 g sockerärtor 1 stor röd paprika 2 salladslökar 2 morötter Dressing. 1 finhackad röd chili 1 liten bit finhackad rödlök 1 pressad vitlöksklyfta 2 st lime Ca 0,5 dl japansk soja 2 msk fisksås 2 msk sesamolja 2-3 msk palmsocker (rörsocker eller honung funkar också) 1 liten knippe finhackad koriander TIPS. 2 st pakchoi
Istället för pakchoi kan du tex ha i sockerärtor. Färsk koriander. Hacka pakchoi. Vid servering toppar du soppan med limesaft, hackad koriander och chili