och små vårrullar med glasnudlar HÄR. 4 portioner 300 g skalade räkor 150 g glasnudlar 2 st pakchoi (kan ersättas med selleri eller salladskål) 200 g sockerärtor 1 stor röd paprika 2 salladslökar 2 morötter Dressing. 150 g glasnudlar. 2 st pakchoi
Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på paketet. Strimla sak choi, purjolök, morötter och gurka. Blanda ihop glasnudlar och grönsaksblandningen i en skål
Citrongräsbuljong med pakchoi och nudlar. Jag skar upp en massa grönsaker som jag lät puttra i en god buljong och sen kokade jag glasnudlar till och toppade med blomkålsris, ägg och räkor
ganska mycket fredag, en del lördag, lite granna söndag. Då var det dags för vardagsblogg igen. Här är mina storslagna planer jag skrev ned en torsdagsnatt inför den kommande fredagen så jag inte glömde vad jag skulle köpa, fixa och planera
Hoisinmarinerad biff (eller filé) men wasabi, pakchoi, tomat och mandel. Severa med glasnudlar, stekt ris eller kokt potatis slungad i lite olja och spiskummin