Lägg den i en ugnssäker form. Skär salladslöken i bitar och pakchoien i grova strimlor. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg
4 4 ägg Buljong 2 msk riven ingefära 2 msk sesamfrö 1 msk olja 1 tsk röd currypasta 2 vitlöksklyftor 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 4 port ramennudlar Topping 250 g pakchoi 125 g salladslök 380 g silkestofu Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5
Jag måste få berätta att Mormor Magda har lanserat en mejerifri kollektion av glassar som är fria från mjölk, ägg, gluten, soja, nötter och som alltid, tillsatsfri
Blanda ner oljan, fänkålen och pakchoien. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggula och pepparroten
Skiva rödlöken, pakchoien och paprikan tunt. Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
½ pakchoi. Pumpakärnor. Koka ägget löskokt. Stek sedan skivad vårlök och pakchoi i samma panna. Släng ner nudlarna och låt koka med så länge som paketet anger
Strimla pakchoi och sockerärtor och blanda med dressingen och salta. Blanda färsen med ströbrödsblandningen, koriander, ingefära, sambal oelek, ägg och salt
Addera gärna mer grönsaker som morötter, kål eller kanske testa pakchoi. Vill man testa åt ett annat håll så knäck ner några ägg som får stelna och kanske toppa med lite bladspenat