Pajbotten. mandelmassa. Jag har ju en sån himla tur att min älskade man föredrar att laga maten och jag föredrar att baka (och därmed får stå för desserter) så därför fixar han lax och potatis i ugn nu och jag står för den ljuva krusbärspajen med ett marängtäcke på
Tryck ut degen med händerna i formen. Skiva mandelmassan tunt i ett jämnt lager i bottnen. Låt svalna, täck över med aluminiumfolie och låt stå svalt till nästa dag
Klipp av änden längst ner och spritsa ut lite av smeten i pajbotten (ungefär hälften av smeten). Den är verkligen mumma och det passar bra att servera denna med en klick grädde eller vaniljglass
Pajbotten. Jag har varit med mina kompisar på fotokurs som var väldigt lärorikt och jag har försökt fota lite utefter det vi lärt oss och det har inte gått så bra, ha ha
Pajbotten. Riv mandelmassan och blanda den med smöret till en slät massa. Jag valde något med choklad i ("Oväntat", hade min bror sagt ironiskt), nämligen choklad- och hallonslices
Börja medpajbotten, där jag föredrar matberedare som hjälp med detta moment. Nagga botten med en gaffel och fäst upp degkanterna med remsor av aluminiumfolie