Bred smeten över pajbotten och ställ allt i kylskåpet några timmar till pajen stelnat. Tryck ut i en form med löstagbara kanter och ställ den svalt i kylskåpet medans fyllningen görs
Jag har finslipat receptet lite och gjort både Blåbärspaj & Hallonpaj med samma pajbotten. Pajbotten. Smörj en pajform med lite Kokosolja och tryck sedan ut degen i formen med fuktade händer
Pajbotten. spetsa med rom eller vodka. jordgubbar. Vispa grädden och blanda med kaviar. jordgubbar. Vispa ihop resten av grädden med äggulan och rör ned
Rätta till jordgubbarna och ställ cheesecaken i kylen övertäckt med en kökshandduk. Maizena gör toppingen krämig medan gelatinet gör så att krämen inte rinner av cheesecaken
Häll fyllningen på pajbotten. Mosa sönder Philadelphia och Smetana med en gaffel i en skål. Toppingen görs jätteenkelt utan gelatin eller att behöva värma upp jordgubbarna
Häll fyllningen på pajbotten. Mosa sönder Philadelphia och Smetana med en gaffel i en skål. Har tidigare kombinerat blåbär och jordgubbar i en cheesecakesmulpaj och det är underbart gott
pajbotten. jordgubbar. jordgubbar. En fräsch och god paj, som passar bra som dessert en varm sommarkväll. Du kan använda olika bär eller varför inte frukt som topping
Pajbotten. Ha i hallon, jordgubbar, sötningsmedel och vaniljpulver i en kastrull. Om jag ska äta paj ska det vara smulpaj, antingen blåbärs- eller äppelpaj med glass eller hemgjord vaniljsås