Blanda alla ingredienser till pajbotten i en skål. Pajbotten. Ta ut pajbotten efter 15 min istället för 20 min, strö på flagad mandel och hackad mörk blockchoklad, ställ in i 5 min till
Blanda mandel och nötter med lättvispad äggvita. Sötmandel. Blanda gräddyoghurten med 2 tredjedelar av kolasåsen och skeda upp blandningen över pajbotten
Pajbotten. blandade nötter - tillexempel mandel - hasselnötter och valnötter. Sätt ugnen på 225°. Blanda alla ingredienser i en matberedare med knivfunktionen tills det blir en smulig deg
Pajbotten. Häll ett tunt lager chokladblandning över pajbotten. Pajbotten. ex mandel), 2 msk äppelmos, 2 msk nöt- eller frösmör, ca ½ tsk vaniljpulver och 2-4 msk kokossocker i en skål så att det blir en slät massa
Häll fyllningen på pajbotten och ställ i frysen för flera. För botten, blanda mandel och. 2 dl mandel. Raw cheesecake med smak av hallon och ett knaprigt nötsmul
Jag gjorde pajskalet på havre och solroskärnor men om du gillar min andra pajbotten på mandelmjöl och rismjöl bättre kan du såklart använda den istället (recept HÄR)