Pajbotten kesella recept

3 Spara
Kronärtskockspaj

Kronärtskockspaj

Vispa ihop crème fraiche, kesella och ägg. Tillsätt olja, kesella och 4-6 msk vatten. Nagga pajbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet 10 minuter. 1 dl lätt kesella. 1 dl lätt kesella
2 Spara
Prästostpaj

Prästostpaj

Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 min. 3⁄4 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. Sätt ugnen på 200°
1 Spara
Blåbärs- och cheesepaj

Blåbärs- och cheesepaj

Blanda potatismjöl och strösocker med bären och fördela på pajbotten. Rör ihop kesella, florsocker, créme fraiche, äggulor, vetemjöl och citronskal till fyllningen i en bunke
0 Spara
Salamipaj

Salamipaj

Jag upptäckte att jag har glömt ge er receptet på salamipajen jag gjorde på Alla hjärtans dag i hjärtform och med hjärtan av pajdeg som garnering
18 Spara
Blåbärscheesepaj

Blåbärscheesepaj

Blanda potatismjöl och strösocker med bären och fördela på pajbotten. Rör ihop kesella, florsocker, créme fraiche, äggulor, vetemjöl och citronskal i en bunke
12 Spara
Svampkramp

Svampkramp

Börja med pajbotten. 1 dl kesella. nyp ihop smöret och mjölet, arbeta med kesellan ihop till en deg som ska stå i kylen ungefär 30 minuter. 1 dl kesella
3 Spara
Prästostpaj

Prästostpaj

Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 minuter. 3/4 dl Kesella lätt
0 Spara

Prästostpaj

Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg.  Prästostpaj  Ingredienser 6-8 port 75 g smör 2 dl vetemjöl 1/2 dl grahamsmjöl 3/4 dl Kesella lätt Fyllning. Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 min
Sökförslag och sidor