Pajbotten. Lägg citronsaft och socker i en kastrull och koka upp. Pajbotten. Häll den kokheta citronblandningen över äggen, lite i taget samtidigt som du vispar och blandar ordentligt
Samtidigt len i konsistensen och med en frasig pajbotten. Gillar man citrondesserter ger den här citronpajen allt det man älskar med just citronefterrätter – den är syrlig, söt och aromatisk
Dessa mumsiga citronrutor består av ett gott pajbotten som är super enkelt att laga samt en sötsur krämig citronfyllning som påminner ganska mycket Lemon curd, galet god kombination
Pajbotten. mynta och citronmeliss. Tillsätt citronskivor och is. mynta och citronmeliss. 1 citron. skal av 1 citron och en skvätt av saften. -Mama Skogly ♥ 1 citron 1/2 liter jordgubbar. skal av 1 citron och en skvätt av saften
Perfekt pajbotten. Maken önskade sig citronmarängpaj när han fyllde år. Syrlig fast citronkräm. Möjligtvis kan man hoppa över gelatinmomentet eftersom det här blir en väldigt fast citronkräm