Jag kan tycka att det ibland är svårt att få till en tunn och frasig pajbotten som ger plats åt fyllningen så i de allra flesta fallen kör jag istället på digestivebotten
Pajbotten med krusbär. Jag har alltid gillat krusbär, då när de är syrliga. Krusbärspaj i kvällssolen. Men den lilla bagaren i mig har länge velat baka en krusbärspaj
Pajbotten. Lägg frukt och bär i skivor i tillbringaren. Garnera med t ex hallon och blåbär. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
Lägg ned äpplena i pajskalet och strö över vinbären. Flytta över degen till en pajform, ca 22 cm, och tryck ned degen till en jämn pajbotten med hjälp av fingrarna. 2-3 dl röda vinbär
Pajbotten. Ärligt talat kände jag inte för att vara särskilt kreativ idag för jag är ingen person som börjar baka på kvällen men jag ville ändå njuta av bären som jag och mamma plockade i skogen idag
Hacka ihop alla ingredienser till pajbotten i en matberedare. Små portionsformar fick bli en stor, grädden ersattes med pannacottafyllning och hallonsylten med färska bär
Häll fyllningen på pajbotten och ställ i frysen för flera. Jag hade gärna använt lingon i dessa kakor, men när jag inte hade det använde jag frystorkade vinbär