Hacka scharlottenlök och vitlök. Jag verkligen älskar PadThai. Tillsätt scharlottenlök och vitlök. Detta efter att ha kikat runt och samlat lite inspiration från flera olika PadThai recept
Fös nudlarna till sidan av woken och häll i de uppvispade äggen i hålet. 13 klyftor vitlök, finhackade. 12 ägg, uppvispade. 1300 g skalade räkor 300 g platta risnudlar 1 rödlök, strimlad 1 vitkålsklyfta, strimlad 1 morot, i tunna slantar 4 salladslökar, i 3 cm bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 5 cm färsk ingefära, skalad och hackad 1 kruka koriander, blad plockade och stjälkar finhackade 2 ägg, uppvispade 150 g böngroddar 100 g jordnötter, grovhackade 2 lime, klyftade neutral rapsolja, till stekning salt. 1Padthai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksåsBlötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen, men korta ner blötläggningstiden så att nudlarna är något al dente. Tillsätt vitlök, korianderstjälkar och ingefära, fräs i 1–2 minuter
Skala och skiva rödlöken och skala och finhacka vitlöken. Padthai. 1 st klyftor Vitlök Vanlig. 1. Sås. Blanda soja, saften från 1 lime och socker i ett glas
Skiva vitlök och chilin fint, skär sedan bitar av kycklingen på en separat skärbräda. Värm en stekpanna och stek kyckling, vitlök och chili i neutral olja
Nudlar av valfri mängd och sort½ limejordnötterSkala och strimla morötterna, skiva silverlöken tunt, finhacka vitlöken, strimla chilin, vitkålen och sugar snapsen
Fös nudlarna till sidan av woken och häll i de uppvispade äggen i hålet. Tillsätt vitlök, korianderstjälkar och ingefära, fräs i 1–2 minuter. 3 klyftor vitlök, finhackade. 2 ägg, uppvispade. 300 g skalade räkor 300 g platta risnudlar 1 rödlök, strimlad 1 vitkålsklyfta, strimlad 1 morot, i tunna slantar 4 salladslökar, i 3 cm bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 5 cm färsk ingefära, skalad och hackad 1 kruka koriander, blad plockade och stjälkar finhackade 2 ägg, uppvispade 150 g böngroddar 100 g jordnötter, grovhackade 2 lime, klyftade neutral rapsolja, till stekning salt. Padthai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksås
Woka strimlad purjolök, hackad vitlök och böngroddar i oljan tills de är lagom mjuka. 200 g nudlar (risnudlar men även äggnudlar funkar)400 g tofu0,5 dl soja0,5 tsk salt2 msk honung1 liten purjolök1 vitlöksklyfta200 g färska böngroddar2 msk olja1 krm röd chili1 dl hackade salta jordnötter1 lime i klyftorKoka nudlarna efter anvisningarna i förpackningen. 1 vitlöksklyfta