Strimla vitkålen och vårlöken. Jag verkligen älskar PadThai. Tillsätt vitkålen, bönroddarna (spara lite till servering) och vårlöken (spara lite till servering)
Fös nudlarna till sidan av woken och häll i de uppvispade äggen i hålet. 11 vitkålsklyfta, strimlad. 12 ägg, uppvispade. 1300 g skalade räkor 300 g platta risnudlar 1 rödlök, strimlad 1 vitkålsklyfta, strimlad 1 morot, i tunna slantar 4 salladslökar, i 3 cm bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 5 cm färsk ingefära, skalad och hackad 1 kruka koriander, blad plockade och stjälkar finhackade 2 ägg, uppvispade 150 g böngroddar 100 g jordnötter, grovhackade 2 lime, klyftade neutral rapsolja, till stekning salt. 1Padthai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksåsBlötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen, men korta ner blötläggningstiden så att nudlarna är något al dente. Häll i lite olja och fräs rödlök, vitkål, morot och salladslök på hög värme 1-2 minuter
Strimla purjolök och vitkål fint. Tillsätt purjolök och vitkål. 5 st färskt vitkålshuvud. Lägg risnudlarna i en skål med kokande vatten så att det täcker nudlarna
Tillsätt vitkål och nudlar och rör om, tillsätt ägg och rör försiktigt. Servera PadThai med grovt hackade jordnötter, skivad banan och hackad koriander
Nudlar av valfri mängd och sort½ limejordnötterSkala och strimla morötterna, skiva silverlöken tunt, finhacka vitlöken, strimla chilin, vitkålen och sugar snapsen
Fös nudlarna till sidan av woken och häll i de uppvispade äggen i hålet. Häll i lite olja och fräs rödlök, vitkål, morot och salladslök på hög värme 1-2 minuter. 1 vitkålsklyfta, strimlad. 2 ägg, uppvispade. 300 g skalade räkor 300 g platta risnudlar 1 rödlök, strimlad 1 vitkålsklyfta, strimlad 1 morot, i tunna slantar 4 salladslökar, i 3 cm bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 5 cm färsk ingefära, skalad och hackad 1 kruka koriander, blad plockade och stjälkar finhackade 2 ägg, uppvispade 150 g böngroddar 100 g jordnötter, grovhackade 2 lime, klyftade neutral rapsolja, till stekning salt. Padthai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksås
Ha i broccoli och vitkål, låt det stekas i ytterligare fem minuter så är maträtten färdig. Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak)
valfri mängd strimlad vitkål. Padthai wok. Ikväll ville jag dock ha nått mer "lagat" till middag så det fick bli en lättlagad wok med Santa Marias woksås Phad Thai som grund
Strimla purjolök och vitkål. PadThai är en thailändsk maträtt och den är inte bara fantastiskt god utan går rätt fort att tillaga, trots att grönsaker ska strimlas
Själv lyckades jag riktigt bra med min padthai och vi åt för glatta livet båda två. Tillsätt dom uppvispade äggen och rör försiktigt tills äggen stelnar