Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Gör samma sak med Champinjonerna. Rör om tills alla är täckta med olja och har blivit genomskinliga. Tillsätt hälften av kyckling- och vitlöksbuljongen, samt Sambal Oelek i pannan med risnudlarna
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i padthaien strax innan dressingen går ner
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i padthaien strax innan dressingen går ner
Det där med att äta ute har vi inte gjort så mycket den senaste tiden för vi har lagat så fantastiskt god mat hemma men ibland är det ok att vara lite lat och då är det fint att bo granne med Texas Longhorn
Därtill kommer också olika grönsaker, och någon form av protein - oftast kyckling eller räkor - men det förekommer också vegetariska variationer medtofu
Originalreceptet består av nudlar, salladslök, böngroddar, morot, tofu, fläsk, kyckling eller räkor och man toppar gärna med lime, men jag skippade lime eftersom jag inte hade någon hemma
Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i padthaien strax innan dressingen går ner
Lägg i silkestofun och rör runt så den smulas och blandas med nudlarna. Seitan PadThai,. *Thailändsk inlagd rova kan vara lite knepigt att få tag på, men libanesisk inlagd rova finns ofta bland de inlagda grönsakerna i matbutiken