Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivart den i rejäla klyftor
Strimla löken och paprikan. Oftast när vi köper thaimat så brukar en av rätterna vara PadThai. -)Det är ju faktiskt en väldigt enkel rätt med rätt så simpla ingredienser men det blir väldigt gott och smakade precis som det brukar göra på thairestaurang
Pressa i vitlöksklyftorna. Strimla löken, låt varje bit mäta en halv centimeter i bredd. Löken skivar du givetvis sist så de andra grönsakerna inte tar smak från den
Nudlar av valfri mängd och sort½ limejordnötterSkala och strimla morötterna, skiva silverlöken tunt, finhacka vitlöken, strimla chilin, vitkålen och sugar snapsen
Originalreceptet består av nudlar, salladslök, böngroddar, morot, tofu, fläsk, kyckling eller räkor och man toppar gärna med lime, men jag skippade lime eftersom jag inte hade någon hemma
Pressa i vitlöksklyftorna. Strimla löken, låt varje bit mäta en halv centimeter i bredd. Löken skivar du givetvis sist så de andra grönsakerna inte tar smak från den