Servera med hackade jordnötter och pressad lime. När jag var i Thailand senast nu i vintras gick vi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig PadThai
Toppa gärna med jordnötter eller cashewnötter, 10 st har 2 SmartPoints. 4 portioner. 10SP/portion. 250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja
Grovhacka resten av jordnötterna och klyfta den sista limen och ställ åt sidan. Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
Servera med hackade jordnötter, citron, vårlök och soja. Jag verkligen älskar PadThai. Detta efter att ha kikat runt och samlat lite inspiration från flera olika PadThai recept
Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god padthai. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket
Hacka jordnötterna. Woka kyckling och jordnötter i en wok eller stor stekpanna med matolja. Lägg upp i skålar och garnera med limeklyftor, jordnötter och koriander eller persilja