Pad thai fläsk recept

Pad thai

Pad thai

250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja. 500 g fläskytterfilé
Pad thai på kyckling, biff eller räkor

Pad thai på kyckling, biff eller räkor

100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi). 100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi) 200 g breda risnudlar som stått i blöt i förväg 1 st ägg 1 dl sweet chilisås 1 msk soja 1 tsk koloritsoja för färgens skull 1 msk socker 1 tsk pressad vitlök Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak) jordnötter matolja Chili, efter smak
Pad Thai (mjölkfri)

Pad Thai (mjölkfri)

Originalreceptet består av nudlar, salladslök, böngroddar, morot, tofu, fläsk, kyckling eller räkor och man toppar gärna med lime, men jag skippade lime eftersom jag inte hade någon hemma
Min variant av Pad Thai

Min variant av Pad Thai

 Hela vår familj gillar Thaimat men vi hämtar sällan mat. Idag var jag så himla sugen på just Thai så det är ju tur att det är så lätt att göra egen

Shrimp Pad Thai

 Tina och skala de frysta jätteräkorna.   Koka risnudlarna enligt anvisningarna på paketet, skölj dem i kallt vatten och ställ att svalna

Nationalrätten pad thai

Väljer du kyckling eller fläskkött behöver de förstekas något. Padthai-sås. Häll i padthai-såsen (cirka 1 dl) och sänk värmen. 1 tsk thailändsk vitvinäger. 400 g kycklingfilé/räkor/fläsk

Pad Thai

När oljan är riktigt varm lägger du i vitlök, chili och fläsk, och steker under en ständig omrörning i två minuter

Pad Thai

Lägg i vitlök, chili, fläsk och kycklingfilé. 200-300 g skivat och strimlat fläskkött. 250 g thailändska risnudlar. 3 lättvispade ägg

Köttgryta med smak av lime

Häll över vatten så det täcker, lägg i lime och lagerbladen, buljongtärningen, padthai sås, pepparkornen och de delade körsbärstomaterna