Skiva köttet tunt, dela broccoli i små buketter, skiva moroten tunt och finhacka chilin. Lägg sedan i broccoli, morot, chili, böngroddar och pressad vitlök och fortsätt fräsa på högsta värme ett par minuter
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Finhacka chilin. Oftast när vi köper thaimat så brukar en av rätterna vara PadThai. -)Det är ju faktiskt en väldigt enkel rätt med rätt så simpla ingredienser men det blir väldigt gott och smakade precis som det brukar göra på thairestaurang
Skiva vitlök och chilin fint, skär sedan bitar av kycklingen på en separat skärbräda. Värm en stekpanna och stek kyckling, vitlök och chili i neutral olja
Blanda ner finhackad vitlök & chili och koriander. Padthai med räkor och kyckling. Toppa med koriander, chili och hackade jordnötter och servera tillsammans med limeklyftor
Häll över sweet chilisåsen, sockret, koloritsojan, sojan och blanda. Chili, efter smak. 1 dl sweet chilisås. 100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi) 200 g breda risnudlar som stått i blöt i förväg 1 st ägg 1 dl sweet chilisås 1 msk soja 1 tsk koloritsoja för färgens skull 1 msk socker 1 tsk pressad vitlök Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak) jordnötter matolja Chili, efter smak