Skiva köttet tunt, dela broccoli i små buketter, skiva moroten tunt och finhacka chilin. Lägg sedan i broccoli, morot, chili, böngroddar och pressad vitlök och fortsätt fräsa på högsta värme ett par minuter
Servera PadThai med grovt hackade jordnötter, skivad banan och hackad koriander. Tillsätt broccoli och stek i ca 1 minut. 2 dl broccoli i bitar. 1 tsk mild thaicurrypasta
Skär broccolin i små buketter. Lägg i broccoli och morötter och höj värmen till max någon minut. Broccolin och morötterna ska fortfarande vara krispiga
Ha i broccoli och vitkål, låt det stekas i ytterligare fem minuter så är maträtten färdig. Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak)
Och så tillsatte jag broccoli eftersom jag hade en broccoli som behövde användas. PadThai är en thailändsk maträtt och den är inte bara fantastiskt god utan går rätt fort att tillaga, trots att grönsaker ska strimlas
Tillsätt därefter broccoli och moroten. Hela vår familj gillar Thaimat men vi hämtar sällan mat. Idag var jag så himla sugen på just Thai så det är ju tur att det är så lätt att göra egen
Jag äääälskar thaimat och det blir en hel del hämtmat i perioder när det är fullt upp med annat. Jag väljer i princip alltid samma rätt – nämligen thai red curry med kyckling