Koka korngrynen enligt anvisningar på paketet. Hacka korngrynen grovt. Lägg i det malda köttet och hackade korngrynen tillbaka i grytan och späd med köttbuljongen till önskad konsistens
En grå gegga bestående av korngryn, inälvor, ister, lagerblad och lite annat… Jag har inte ätit pölsa sedan någon berättade vad det är i, men det smakar ganska gott om jag minns rätt
Älgben, Gul lök, Korngryn, Lagerblad, Mejram, Morot, Palsternacka, Salt, Vitpeppar älgben med kött. Har man jägare i bekantskapskretsen så kan man ibland ha turen att få åt sig några benbitar som blivit över vid älgslakten och av dessa kan man skapa den gamla klassikern pölsa
Lägg korngrynen i blöt under natten i en stor katrull. 1 pkt korngryn. Slå bort vattnet som det legat i blöt i, och häll på vatten och buljongtärningarna, koka i ca 1 1/2 timme