Blanda ca hälften av hallonmoset med färskosten. Smält gelatinbladen i andra hälften av hallonmoset, låt svalna en stund och blanda ner i hallon-färskostgrädden och blanda till sist ner den vispade grädden och florsockret
Vispa ägg och socker pösigt, rör ner färskosten. Den fuskigare Påsktårtan. 200 g färskost, naturell. 1 lager mixade bär, grädde och/eller färskost och lite socker. 1 lager citronzest och/eller curd, grädde och/eller färskost och lite socker. 200 g färskost, naturell. 1 lager mixade bär, grädde och/eller färskost och lite socker. 1 lager citronzest och/eller curd, grädde och/eller färskost och lite socker
500 g färskost. 500 g färskost. . Det är båt visst med påsktårtor tycker jag. Jag vet inte varför, men jag längtar alltid lite extra efter att göra den
Tillsätt färskost och socker och vispa ihop till en jämn smet. 2 burkar färskost (t ex philadelphia à 200 g). 2 burkar färskost (t ex philadelphia 200 g)