Där serverades det som vanligt allt från sill till lax och julskinka, förlåt, påskskinka. Och till de som inte gillar lax fanns det påskskinka som serverades med potatis och rödvinssås
Blanda ihop den rivna osten med philadephiaost och crème fraiche. Påskskinka, 15 bufféport. 100 g kavring eller grovt bröd35-40 g smör, smältes80 g västerbottensost, fint riven2 dl crème fraiche200 g philadelphiaostsalt & nymald svartpeppar2 gelatinbladgräslöksikrom eller löjromMixa brödskivorna ordentligt i en mixer och blanda med det smälta smöret. 2 dl crème fraiche
påskskinka, se recept nedan. Rör ner crème fraichen och smaksätt med salt och peppar. Påskskinka. Rör samman creme fraiche, gräddfil, majonäs, finhackad dill, finhackad gräslök, finhackad rödlök och rom
Har passat på att göra lite paj av en påskskinka som jag hade kvar i frysen här kommer variant 1 av fyra. Häll över en äggstanning som är gjord påDetta räcker till va 4 pajer200 gr lätt creme fraiche200 gr creme fraiche (den fetare)200 gr philadelfiaost3 dl mjölkca 8 ägg(jag hade även i lite fresh island som blivit kvar från helgens chips dippande) ca 1 dl. 200 gr lätt creme fraiche
4 dl lätt crème fraiche. Blanda ingredienserna till lagen i en gryta där skinkan precis får plats. Skölj skinkan i kallt vatten och lägg ner den i lagen