Påskpaj recept

LCHF Påskpaj – silltårta

LCHF Påskpaj – silltårta

Perfekt nu till påsken. Denna sillpaj eller silltårta är fantastisk… GLAD PÅSK. Pajbotten. 50 g smör. 2 dl mandelmjöl
Vegansk påskpaj

Vegansk påskpaj

Vegansk påskpaj. Fyllning. 125 g hackad spenat eller mangold. 1gul lök. 1 röd paprika. 1 morot. 1 liten palsternacka
Påskpaj med ägg, spenat och bacon

Påskpaj med ägg, spenat och bacon

Pajdeg. Mät upp mjöl och tärnat smör i en matberedare monterad med kniv. Kör till en smulig massa. Tillsätt ägg och vatten och kör till en smidig deg
Påskpaj med skaldjur

Påskpaj med skaldjur

Blanda matfett, ost och mjöl till en smidig deg. Kavla ut och och klä en pajform med degen. Smält matfettet till fyllningen
Påskpaj

Påskpaj

Bottna en pajform med äggklyftor och kycklingbitar som. är stekta och kryddade med salt och peppar. Fräs paprika
Påskpaj

Påskpaj

Så var det dags att fira påsk igen en gång. Om du vill ha en söt och god paj att bjuda på i helgen så rekommenderar jag varmt den här
Påskens paj – silltårta

Påskens paj – silltårta

Denna silltårta eller påskpaj gör jag varje påsk och midsommar. Den är så otroloig god, mättande och får med alla de högtids ingredienserna
Räksoppa

Räksoppa

Skala och hacka lök, sötpotatis, morot, vitlök, ingefäran stek i smör och olivolja, slå på den kokta silade räkbuljongen, och lägg i en grönsaksbuljongtärning
Tre små rätter

Tre små rätter

Påskpaj. Påskpaj. Rätt 1. Förrätt på minuten. Kräftsoppa. 4 portioner. Koka. 1 liter Kelda Milda tomatsoppa med 2 tsk dillfrön i 5 minuter
Vårt Påskbord 2015!

Vårt Påskbord 2015!

Påskpaj. Ännu en härlig dag med sol, men ingen värme hoppas att den kommer snart. Nu har vi firat påsk med god mat och trevligt sällskap, vi har haft äggletande i trädgården med barnbarnen
Lite tips till påskhelgens mat!

Lite tips till påskhelgens mat!

Påskpaj. Nu kommer jag med lite enkla tips när det gäller Påskmaten, pajer är perfekt att bjuda på kan göras i ordning i förväg
Påskpaj

Påskpaj

Hackan samman mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila i kyl minst 30 min

Påskpaj

Det här är min mosters påskpaj som hon alltid gör till påsk. Till den här fina påskpajen kan det vara bra att kavla ut degen så du kan skära eller nagga ut fina degremsor att lägga över pajen i ett dekorativt rutmönster om man vill
Torta pasqualina (argentinsk påskpaj)

Torta pasqualina (argentinsk påskpaj)

För 6 personer. Fyllning. - 1 stor lök- 2 vitlöksklyftor- 2 msk olivolja till stekning- 1 krm riven muskotnöt- 1 tsk salt- 1 krm peppar- 600 fryst hackad spenat, tinad- 1 burk ricotta (250 g) eller kesella (jag hade Kesso)- 2 ägg + 4 äggDeg