-Vegansk påskmat del 1. -Vegansk påskmat del 2. -Vegansk påskmat del 1. -Vegansk påskmat del 2. Röror och såser gör alla måltider mycket roligare och bättre
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
Klassiska maträtter att ha till påsk är kyckling och lamm. Förra året serverade jag parmainlindad kyckling i balsamicosås, i år lutar det åt lammstek, alternativt en klassisk grillning
Så här ser de inledande rätterna ut på den smakliga påskbuffé som vi bjöd av igår. Mangosillen var en av de rätter som många av våra gäster uppskattade och ville få recept på
Njuter av 20 grader sol och knallblå himmel från varsin fatboy. Nyss ätit sen påsk-lunch bestående av ceasar-sallad med hemgjorda krutonger och massor av parmesan (recept nedan)
Nästa vecka är det både påsk och pesach – dagar och tankar blir ljusare och ljusare för varje dag. Förhoppningsvis börjar det bli ljust och fräscht hemma på middags- eller lunchtallriken också