Ringla på lite olivolja. Servera torsken med den kalla såsen ovanpå och rotfrukterna vid sidan om. Sätt ugnen på 200 grader. Pochera (sjud på låg värme) torskryggen i cirka 5 minuter
Arrangera det pocherade ägget på en bit rostat bröd och lite tillbehör. Häll upp i iskallt vatten i en bunke och lyft över de färdigpocherade äggen däri
Pocherat ägg på toast är en av mina favoritrecept till frukost. Pocherat ägg på toastSammanfattning. Pocherat ägg på toast är en av mina bästa frukostmackor som jag verkligen älskar
Viktigt också att du inte saltar vattnet utan saltar på de färdiga äggen. Plocka upp ägget med en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk
Skiva den gula löken och fräs på litegrann i smör i en stekpanna. Man lägger den saltade fisken i en kastrull, fyller på med vatten så att det inte täcker fisken, låt någon cm vara kvar, tillsätt 1 dl vitt vin och en buljongtärning, låt koka upp och koka i ca 8 min
Lägg fisken på en tallrik. Ta upp fisken med hålslev och lägg upp på varma tallrikar. Ta genast kastrullen från plattan och låt stå i 5 minuter med locket på
Hälleflundra ligger i topp på den godaste fisk jag vet. Pocherad hälleflundra. Lägg i filéerna och låt koka upp, dra panna åt sidan och lägg på ett lock låt stå och dra i 15 minuter
En krämig tomatsås gjord på Zetas plommontomater, krämig kokosmjölk och garam masala. När såsen puttrat en tag på spisen och smakerna trädit fram gjorde jag små fickor i såsen och knäckte i fyra stycken ägg
Lägg upp fisken på tallrikar och slå över rikligt med sås. Sätt ugnen på 150 grader. Koka 4 dl grädde i en separat kastrull på medelvärme tills cirka 2 dl återstår, rör om då och då