På piccata recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Stek i ca 2 minuter varje sida. Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper. Krydda med lite salt och peppar
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Häll såsen och låt den koka upp. Blanda ost, ströbröd, salt och peppar en tallrik. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min varje sida
Piccata med fläskfilé

Piccata med fläskfilé

Putsa fläskfilén och skär i skivor ca 2-3 cm tjocka,. banka ut dem med baksidan av en kastrull eller. med knutennäve, inte med köttyxa köttet blir torr då,
Kycklingfilé Piccata

Kycklingfilé Piccata

Skär kycklingfilen tvären en gång så att var bit blir två tunnare. Vill du ha den fastare gör endast en ytterst lätt redning den
Piccata milanese

Piccata milanese

Häll såsen och låt den koka upp. Blanda ost, ströbröd, salt och peppar en tallrik. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min varje sida
Fisk Piccata

Fisk Piccata

Stek i olivolja några minuter varje sida till fisken är genomstekt. Vänd de mjölade fiskfiléerna i Piccatapaneringen
Kyckling piccata

Kyckling piccata

Tog med mig en sallad upp rummet, för det visade sig idag att jag missat att jag skulle läsa två vetenskapliga artiklar till imorgon och kritiskt granska
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Jag blev inspirerad av Linda Kryddburken. Doppa dem sedan i ägg och parmesanblandning och stek dem ett par minuter varje sida, tills de fått vacker färg
Piccata Milanese med fläskfilé

Piccata Milanese med fläskfilé

Lägg dem en skärbräda och platta till dem med en biffplattare eller en tjockbottnad kastrull till tunna biffar
Idag blir det Piccata milanese!

Idag blir det Piccata milanese!

Funderade om jag inte skulle göra recept efter vad priserna är i matbutiken, så idag får det bli schnitzel inköpt till ett bra pris
Kyckling med piccata och Bagna cauda

Kyckling med piccata och Bagna cauda

Häll bort vattnet lägg hushållspappper och låt svalna. Zuccini och potatispiccata. Blanda ihop citron, vitlök, olja, basilika, salt och peppar i en bunke, Lägg de avrunna kronärtskockshjärtan i en plastpåse och slå marinaden