en mandelkrämig pärontartelette, knäcksmakande kolasås och läskande päronsorbet. Päronsorbet. Ta upp tarteletterna ur sina formar och fördela dem, kolasås och päronsorbet i små skålar (eller forma som queneller) på tallrikar och servera
Mannen bjöd på dessert men den får ett eget inlägg så fort jag har avkrävt exakt hur han gjorde för jag känner på mig att du gärna vill testa hans pärontartelette med kolasås och päronsorbet
Jag har ett jättegott och extra lyxigt mos att bjuda på som vi åt till gudagod porterstek, ännu godare sås och så Mannens pärondessert med kolasås och päronsorbet
Och slutligen efterrätten en päronsorbet med ugnsbakat äpple och mandelspån. I början av året bokade jag en vinprovning med middag och i helgen var det dags – lagom till att vårsolen bröt igen och bjöd på helt underbart helgväder
Mjölkchokladbrûlée med vanilj- och konjakskokta päron samt päronsorbet på päronsallad. 1. Rödvinssåsen. Rosta vitlöken i ugn tills den har fin brun färg