Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld med after eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Är du sugen på att veta vad mer man kan baka för härligt med after eight tycker jag att du ska kolla in den här goda after eight-tryffeln eller mina after eight-cupcakes med päronfrosting
Bjöd på saftiga amerikanska muffins med päronfrosting, pistagebullar, och kladdkaka med kokostosca. Inför dotterns 1 års kalas så tänkte jag mycket på vad de skulle vara för tema
Dom här är nog mina nya favoriter ♥ Muffins. Smält smöret och häll i sirap Rör ihop ägg och socker försiktigt & lite snabbt - det ska inte bli fluffigt Häll smörblandningen i äggsmeten och rör om Blanda vaniljpulver, bakpulver, mjöl, kakao och salt i en
Muffins. Sätt ugnen på 175 grader Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt och pösigt Smält smör, häll i mjölk och blanda sedan med äggsmeten Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten Fyll formarna till 2/3 med smet, varva med hallon
I somras bakade jag till ett barnkalas vilket resulterade i kladdmuffins med päronfrosting. Men istället för en grön frosting så blev det en lite "tjejigare" i rosa och gul färg