Pärlcouscous recept

Pärlcouscous med sommarens örter

Pärlcouscous med sommarens örter

Pärlcouscous har sina rötter i Libanon där den heter Moghrabiah. Pärlcouscous får lite mer tuggmotstånd än vanlig couscous och i den här rätten möter tugget goda smaker av yoghurt och örter
Helgrillad laxfilé med pestodressad pärlcouscous

Helgrillad laxfilé med pestodressad pärlcouscous

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 600 gram laxfilé(er) , färsk 0,5 kruka(or) färsk persilja 1 tsk chiliflakes 1 tsk flingsalt 1 st citron(er) Pesto 1 kruka(or) färsk basilika 0,5 kruka(or) färsk persilja 1 klyfta(or) vitlök 75 gram riven västerbottensost 0,5 dl olivolja 0,5 st citron(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar Pärlcouscous 300 gram pärlcouscous , stor 150 gram sugarsnaps 0,5 st knipplök 65 gram machésallad 250 gram edamamebönor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Sallad med mynta och pärlcouscous

Sallad med mynta och pärlcouscous

Koka pärlcouscousen enligt förpackningen. pärlcouscous. Skiva och salta auberginen. Låt ligga i ca 10 min. Torka bort vätskan från auberginskivona och stek dem i rikligt med olivolja