de badar i olivolja, torrt vitt vin och tomatsås och serveras prydligt ombundna med bomullsgarn. ”Trots det gruvliga namnet – bokstavligen lärkor utan huvud – rör det sig om oxrullader fyllda med salt fläsk, hackad vitlök och persilja
Köttbullar gjorda av den formbara färsen studsar som studsbollar i pannan bara efter några minuters stekning, och de löser inte upp sig om de kokas i tomat eller gräddsås
Sedan fick rulladerna bräsera i en enkel tomatsås som får en underbart rökig smak av bacon. Dra ner värmen lite grand och häll i krossade tomater, vatten och buljongtärning
Till varmrätt gjorde vi Oxrullader i gräddig balsamvinägersås. cocktailtomater. Dela cocktailtomater och sätt en tandpetare i tomaten och osten och gör likadant med oliverna
oxrullader, oxroulader Recept, oxrulader som jag gjorde dem. Idag tänkte jag till mångas förtret “förstöra” den klassiska oxruladen med fantastiska smaker från fänkål och soltorkad tomat
Hej vänner. Nu kommer en uppdatering från senaste veckorna. Förbered er på ett galet långt inlägg min dator har krånglat så jag har haft svårt att ladda upp bilder, sånt gör en galen, eller så har det varit för fint väder eller jobbat i ateljén