Oxrullader svartvinbärsgelé recept

Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka. Skala löken och morötterna. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa
Porterstekta oxrullader

Porterstekta oxrullader

Servera oxrulladerna med potatis, brysselkål och svartvinbärsgelé. Det tar lite tid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sig i princip själv på spisen
Oxrullader

Oxrullader

4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader100 g rökt sidfläsk 1 gul lök 1 dl ättiksgurka, strimlad 0,5 dl skånsk senap 8 skivor innanlår, av nöt (ca 600 g) 1 msk smör salt peppar 2 dl rött vin 2 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé
Oxrullader

Oxrullader

4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt

Oxrullader i gräddsås

Blev en jättegod kombination av det salta i baconet och den söta i svartvinbärsgelén som serveras till
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser Gräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
Oxjärpar

Oxjärpar

lägg sedan i oxrulladerna o låt ligga 2-3 min. 4 pers. 8 skivor lövbiff. fyllning. 1/2 bit kvibille ädelost 26%
Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
Oxrullader med potatisbakelser

Oxrullader med potatisbakelser

Nu tänkte jag lägga in recept på lördagens middag hemma hos mamma som blev väldigt lyckad, oxrullader med potatisbakelser
Höstiga oxrullader

Höstiga oxrullader

Oxrullader är bara såååååå gott och en fantastisk middag för hela familjen att njuta av. Servera oxrulladerna med potatispuré, rårörda lingon och inlagd gurka
Oxrullader

Oxrullader

Oxrullader tar lite tid att göra och det är ingen rätt du lagar när du kommer hem efter en lång arbetsdag
Oxrullader

Oxrullader

Oxrullader är en riktig klassiker och äkta husmanskost. sky från grytan / 3-4 dl vispgrädde / 1 dl smetana / 3 msk svartvinbärsgelé / 1 tsk worchestershiresås / 2 droppar fish sauce / 3 msk flytande kalvfond / 1-2 msk inläggningsspad från tex paprikasallad (recept finns HÄR). / 3-4 dl vispgrädde / 1 dl smetana / 3 msk svartvinbärsgelé / 1 tsk worchestershiresås / 2 droppar fish sauce / 3 msk flytande kalvfond / 1-2 msk inläggningsspad från tex paprikasallad (recept finns HÄR)

Oxrullader med pressad potatis

Lägg tillbaka rulladerna och servera allt med pressad potatis och svartvinbärsgelé. Recept. Coquina. mån, 2013-07-29 08