Servera oxrulladerna med potatis, brysselkål och svartvinbärsgelé. Det tar lite tid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sig i princip själv på spisen
4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt
Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
Oxrullader är bara såååååå gott och en fantastisk middag för hela familjen att njuta av. Servera oxrulladerna med potatispuré, rårörda lingon och inlagd gurka