Stek rulladerna på hög värme i smör någon minut. FYLLDA OXRULLADER I KRÄMIG SÅS. Servera oxrulladerna med den krämiga såsen, pressad potatis och en sallad
Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Stek svamparna i samma stekpanna på medelhög temperatur i olja och smör till dem får en fin färg, tillsätt sockerärtorna
Bryn rulladerna runt om i smör i en stekpanna. Oxrullader är klassisk husmanskost, även om jag denna gången inte fyllde dem med en lika klassisk fyllning
Stek rulladerna i en klick smör i stekpanna runt om. Oxrullader med medelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Smör till stekning. Oxrullader kan man fylla med olika godsaker. Fräs löken, svampen och vitlöken i smör tills all vätska har ångat bort och löken är mjuk
4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smör till stekning. Bryn rulladerna i het panna med smör i omgångar. Smör till stekning. En älskad husmansklassiker här hemma är rullader av alla de slag
Trä rulladerna på ett stort grillspett och bryn spettet i en stekpanna i lite smör. Servera oxrulladerna med gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis
Salta och peppra rulladerna och bryn dem runtom i smör i het panna. oxrullader,. 8 skivor lövbiff1 morot, skuren i stavar4 cornichons, halverade på längden100g västerbottenost, skuren i stavarsaltsvartpepparsmör. 100g västerbottenost, skuren i stavarsaltsvartpepparsmör
Arla® Svenskt Smör. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås
Stek oxrulladerna i smör. Stek svampen i smör i samma stekpanna. smör och olja att steka i. Rör ner 50 g rumstempererat smör. Lägg i oxrulladerna och låt allt sjuda i ungefär 5 minuter. 50 g smör, rumsvarmt
smör/ghee att steka i. Rör samman smöret, fyll och rulla ihop rullader, bryn lätt i stekpanna. 50 g smör (funkar säkert med mjukt ghee också). 50 g smör