skyn från koket. Lägg ur rullader och koka ihop skyn i kastrull tillsammans med kokosgrädde och utrörd arrowrot tills såsen reder sig, smaka av med salt och peppar
Oxrullader, ett måste varje höst. Oxrullader med Hasselbackspotatis600 g lövbiff1 gul lök2-5 msk dijonsenap (beroende på hur mycket du gillar - jag gillar massor)1 dl hackad persilja2 dl hackade saltgurkor2 morötter i stavar. Häll grädden i skyn och låt koka ihop ca 5 minuter
Skyn som var kvar skulle så klart få utgöra såsen och här har man allt gratis i form av smak. oxrullader, oxroulader Recept, oxrulader som jag gjorde dem
oxrullader, oxroulader Recept, oxrulader som jag gjorde dem. Skyn som var kvar skulle så klart få utgöra såsen och här har man allt gratis i form av smak
Att skyn från rulladerna gör att det blir en underbart god sås gör inte saken sämre. Oxrullader tar lite tid att göra och det är ingen rätt du lagar när du kommer hem efter en lång arbetsdag
Sila upp skyn i en kastrull. Rör ut mjölet i grädden och vispa ner det i skyn. 3 dl sky. Lägg ut köttet på en skärbräda, bred på senap blandad med vitlök
Oxrullader. Oxrullader. Låt skyn koka upp och koka den tills det beska i portern försvunnit (ca 10 minuter). Häll skyn över rulladerna och stek dem i ugnen i ca 60 minuter