Låt svalna och blanda med senap och persilja. 2 msk dijonsenap. Finhacka löken och fräs den i smör. Lägg en klick av fyllningen och en bit saltgurka i mitten på varje köttskiva
Bred 2 msk senap på köttskivorna. Tillsätt vatten, sås och 1 msk senap i pannan. 3 msk dijonsenap. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås
Oxrullader, ett måste varje höst. Oxrullader med Hasselbackspotatis600 g lövbiff1 gul lök2-5 msk dijonsenap (beroende på hur mycket du gillar - jag gillar massor)1 dl hackad persilja2 dl hackade saltgurkor2 morötter i stavar. På varje köttskiva brer du ut du senap, gurka, persilja och 1-2 morotsstavar. 2-5 msk dijonsenap
Blanda lök, bacon, gurka och senap till en smet. 4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt
creme fraiche, soya (någon tesked), lite kalvfond, en klick dijon senap och salt+peppar. Dijon Senap. 1/2 dl)SoyaKalv eller oxfondDijon SenapPotatisTandpetareSalt + PepparSätt på potatis
Bred senap på skivorna. Häromdagen tinade vi en bit innanlår och lagade supergoda oxrullader. Oxrullader i sås med marsalavin, 4 pers. 2 msk ljus dijonsenap. Oxrullader i sås med marsalavin, 4 pers. 2 msk ljus dijonsenap