Till varmrätt gjorde vi Oxrullader i gräddig balsamvinägersås. parmaskinka (vår tanke var kallrökt lax, men ibland får man inte med sig allt hem när man handlar)
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Bre på senap, lägg på skinkan och persiljan. Oxrullader tar lite tid att göra och det är ingen rätt du lagar när du kommer hem efter en lång arbetsdag
Eller färskost med kantarellsmak och skinka ( fast här är det skinksnitsel i stället för lövbiff). En otroligt enkel rätt att laga som efter själva rullandet sköter sig perfekt själv medan den kokar
Oxrullader och blomkålspuré. Kycklingfilé med rökt skinka och grönsaker. I lördags var jag på vårens första vinprovning tillsammans med vinprovargänget
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rula ihop till rullader och färst med tandpetare. Smaka av såsen med salt och peppar. Servera med kokt potatis, saltgurka och för den som vill, rårörda lingon
Och under de dagar vi var där fick vi njuta av oxrullader fyllda medskinka och katrinplommon, en fantastiskt god sås (som bara pappa kan göra) och så massor med stekta kantareller (som pappa och hans sambo har plockat)
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…