Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. 600 g lövbiff. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås
Jag undrar ärligt talat om det faktiskt inte är snäppet bättre till och med. Köttbullar gjorda av den formbara färsen studsar som studsbollar i pannan bara efter några minuters stekning, och de löser inte upp sig om de kokas i tomat eller gräddsås
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
En av mina absoluta favoriträtter är oxrullader, traditionella, helt ordinära oxrulladermed mängder av gräddsås, potatis, gelé och gärna blancherade sockerärtor
Gör nu gräddsåsen i samma kastrull. Fäst dem med tandpetare eller grillspett. Bryn rulladerna i stekpanna med smör på hög värme och lägg sedan ned dem i en stor kastrull