Oxrullader med gräddsås lövbiff recept

Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Red av med maizena om du vill ha tjockare sås. Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Låt svalna och blanda med senap och persilja. Rulla ihop skivorna och fäst med tandpetare så de håller ihop
Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré

Oxrullader i gräddsås

Saftiga oxrulladermed en fyllning av bacon, purjolök och persilja i en god gräddsås. Fräs i en stekpanna med lite smör
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser Gräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
LCHF - Oxrullader med gräddsås

LCHF - Oxrullader med gräddsås

God helgmat blev det då vi passade på att köpa lövbiff som gick ut samma dag, inget fel på det köttet
Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrulladermedmedelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Oxrullader med senapssting

Oxrullader med senapssting

Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. 600 g lövbiff. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås
Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Jag undrar ärligt talat om det faktiskt inte är snäppet bättre till och med. Köttbullar gjorda av den formbara färsen studsar som studsbollar i pannan bara efter några minuters stekning, och de löser inte upp sig om de kokas i tomat eller gräddsås
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Bred lite dijonsenap över utbankade tunna skivor av nötkött, typ lövbiff eller ytterlår. Söndagsmiddag med hjälp av ett Morberg-recept

Fyllda oxrullader med gräddsås

Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Rulla ihop och fäst med tandpetare

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Oxrullader

Oxrullader

En av mina absoluta favoriträtter är oxrullader, traditionella, helt ordinära oxrulladermed mängder av gräddsås, potatis, gelé och gärna blancherade sockerärtor

Oxrullader

Servera oxrulladernamed pressad potatis. Skär löken i strimlor och svetta den med smör. Slå på Knorrs Gräddsås

Oxrullader med pressad potatis

Gör nu gräddsåsen i samma kastrull. Fäst dem med tandpetare eller grillspett. Bryn rulladerna i stekpanna med smör på hög värme och lägg sedan ned dem i en stor kastrull