Oxrullader lök recept

Lök och svampfyllda oxrullader i vitvinsgräddsås

Lök och svampfyllda oxrullader i vitvinsgräddsås

trattkantareller,blandsvamp,champinjoner,eller vad du har hemma1 gul lök, finhackadsalt,pepparsmörSås. 2 msk maizena + lite vatten(ca 3-4 msk)Stek ur vattnet ur svampen tillsätt sedan smör,salta, peppra och blanda ner löken. I ena änden på lövbiffen lägger du ca 2-3 skedar med svamp och lök och rullar ihop (ganska hårt så inte innehållet ramlar ut)Salta och peppra även ovanpå rullen. 1 gul lök
Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Skala löken och morötterna. Lägg även i om du har morötter och lök kvar i grytan. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa. Bred på senap, lägg på en baconskiva, en lökklyfta och 2 morotsstavar och en cornichon. 1 stor gul lök
Porterstekta oxrullader

Porterstekta oxrullader

Skala och finhacka löken och fördela den på köttet. Det tar lite tid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sig i princip själv på spisen
Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Fyllda oxrullader ..

Fyllda oxrullader ..

Skala och finhacka löken. Oxrullader kan man fylla med olika godsaker. Fräs löken, svampen och vitlöken i smör tills all vätska har ångat bort och löken är mjuk
Oxrullader fyllda med ädelost i gräddskysås

Oxrullader fyllda med ädelost i gräddskysås

Pepparrot är också himla gott tillsammans med finhackad lök. 1 liten purjolök. 1 liten purjolök. En älskad husmansklassiker här hemma är rullader av alla de slag
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Finhacka löken och fräs den i smör. Servera rull- 1 gul lök. Låt svalna och blanda med senap och persilja
Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Skala och skiva löken. Servera oxrulladerna med gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Bred på senap och lägg några lökskivor längst ner på varje köttskiva
Fyllda oxrullader

Fyllda oxrullader

Skala och hacka löken fint. 5 tsk hackad lök. Hacka persiljan. Blanda samman det med tomatpuré. Lägg ut köttskivorna och krydda dem lätt med salt och peppar
Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Fräs lök och bacon i en stekpanna. Lägg en sträng av lökröran ovanpå. 2 st schalottenlökar. Börja med fyllningen
Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Skala och finhacka schalottenlöken. Stek oxrulladerna i smör. Stek lök och bacon på medelvärme i cirka 2 minuter. Lägg i oxrulladerna och låt allt sjuda i ungefär 5 minuter. 2 st schalottenlökar
Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader100 g rökt sidfläsk 1 gul lök 1 dl ättiksgurka, strimlad 0,5 dl skånsk senap 8 skivor innanlår, av nöt (ca 600 g) 1 msk smör salt peppar 2 dl rött vin 2 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé
Oxrullader = kärlek

Oxrullader = kärlek

Finhacka löken, saltgurkan, persilja och gör små stavar av morötterna. Oxrullader, ett måste varje höst
Oxrullader med vulkansås

Oxrullader med vulkansås

Börja med att hacka och fräsa löken. ), klipper upp den i ena änden och roar dig med att trycka ut innehållet i stekpannan med löken