trattkantareller,blandsvamp,champinjoner,eller vad du har hemma1 gul lök, finhackadsalt,pepparsmörSås. 2 msk maizena + lite vatten(ca 3-4 msk)Stek ur vattnet ur svampen tillsätt sedan smör,salta, peppra och blanda ner löken. I ena änden på lövbiffen lägger du ca 2-3 skedar med svamp och lök och rullar ihop (ganska hårt så inte innehållet ramlar ut)Salta och peppra även ovanpå rullen. 1 gul lök
Skala löken och morötterna. Lägg även i om du har morötter och lök kvar i grytan. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa. Bred på senap, lägg på en baconskiva, en lökklyfta och 2 morotsstavar och en cornichon. 1 stor gul lök
Skala och finhacka löken och fördela den på köttet. Det tar lite tid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sig i princip själv på spisen
Oxrulladerna fylldes med bacon, vitlök och chili. Oxrullader är klassisk husmanskost, även om jag denna gången inte fyllde dem med en lika klassisk fyllning
Skala och finhacka löken. Oxrullader kan man fylla med olika godsaker. Fräs löken, svampen och vitlöken i smör tills all vätska har ångat bort och löken är mjuk
Pepparrot är också himla gott tillsammans med finhackad lök. 1 liten purjolök. 1 liten purjolök. En älskad husmansklassiker här hemma är rullader av alla de slag
Skala och skiva löken. Servera oxrulladerna med gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Bred på senap och lägg några lökskivor längst ner på varje köttskiva
Skala och hacka löken fint. 5 tsk hackad lök. Hacka persiljan. Blanda samman det med tomatpuré. Lägg ut köttskivorna och krydda dem lätt med salt och peppar
Skala och finhacka schalottenlöken. Stek oxrulladerna i smör. Stek lök och bacon på medelvärme i cirka 2 minuter. Lägg i oxrulladerna och låt allt sjuda i ungefär 5 minuter. 2 st schalottenlökar