Oxrullader i gräddsås recept

Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Bryn rulladerna i smöret tills de fått fin färg runt om. Flytta över rulladerna till en gryta och häll vattnet i stekpannan och koka ur samt tillsättbuljontärningarna
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Finhacka löken och fräs den i smör. Låt svalna och blanda med senap och persilja. Lägg en klick av fyllningen och en bit saltgurka imitten på varje köttskiva
Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Börja med fyllningen. Fräs lök och bacon i en stekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper. Blanda med dijonsenap och persiljai en skål
Oxrullader med gräddsås och kokt potatis

Oxrullader med gräddsås och kokt potatis

oxrullader,. Servera rulladerna med kokt potatis, gräddsåsen och en god gele till. Fyllda lövbiffsrulladertillhör veteranerna bland husmansklassiker och går att varierai massor
Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader100 g rökt sidfläsk 1 gul lök 1 dl ättiksgurka, strimlad 0,5 dl skånsk senap 8 skivorinnanlår, av nöt (ca 600 g) 1 msk smör salt peppar 2 dl rött vin 2 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé. Pressgurka1 gurka 2 tsk salt 2-3 ättiksprit 12 % 1,5 dl strösocker 0,5 dl färsk persilja, hackad

Oxrullader i gräddsås

Saftigaoxrullader med en fyllning av bacon, purjolök och persiljai en god gräddsås. Lättlagat och passar lika bra en fredagskväll som måndagskväll
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portionerGräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpepparTillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal. 591 Protein
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

IngredienserGräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpepparTillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
LCHF - Oxrullader med gräddsås

LCHF - Oxrullader med gräddsås

God helgmat blev det då vi passade på att köpa lövbiff som gick ut samma dag, inget fel på det köttet
Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan igräddsås
Oxrullader med senapssting

Oxrullader med senapssting

Lägg en oststav på varje skiva och strö över timjan. Rulla ihoptill täta rullar och fäst med tandpetare