Blev så inspiererad och hade allt annat hem och tyckte tapenade skulle bli smarrigt i och så kom jag och tänka på den rivna parmesanen i frysen… Därefter kunde jag bara inte låta bli att klyfta en lök och slänga i buljongen
Häll därpå över vin och buljong, så att det knappt täcker rulladerna. grönsaksbuljong (2 tärningar till 5 dl vatten). 5 dl grönsaksbuljong (2 tärningar till 5 dl vatten)
Medan vattnet kokar upp, bryn rulladerna så de får fin färg och lägg sedan ner i buljongen. Nu tänkte jag lägga in recept på lördagens middag hemma hos mamma som blev väldigt lyckad, oxrullader med potatisbakelser
Häll på vatten så att det precis täcker dem och smula i buljongtärningen. Oxrullader är bara såååååå gott och en fantastisk middag för hela familjen att njuta av
Sedan gjorde jag en härligt gräddig sås på buljongen. Svampfyllda oxrullader. Tillsätt svartvinbärsgelé och koka upp buljongen, sänk sedan ner värmen till hälften