Till varmrätt gjorde vi Oxrullader i gräddig balsamvinägersås. basilika. Toppa med ett basilikablad. Lägg en bit parmaskinka på lövbiffen och toppa med en soltorkad tomat och ett basilikablad
Hej vänner. Nu kommer en uppdatering från senaste veckorna. Förbered er på ett galet långt inlägg min dator har krånglat så jag har haft svårt att ladda upp bilder, sånt gör en galen, eller så har det varit för fint väder eller jobbat i ateljén
Den här gången fyllde jag dem med marinerad fetaost, basilika och bacon. Lägg en bit bacon på lövbiffen och lägg på några bitar ost, lite basilika och en bit av tomaterna
De här med soltorkade tomater, parmaskinka och basilika är urgoda. Rullader är tacksam mat, gott och enkelt och sköter sig efter rullande stort sätt sig själva
Oxrullader med parmaskinka och basilika i gräddig balsamvinägersås. Jag har inte som vana att se så mycket tillbaka, utan försöker koncentrera på det som ska komma i stället
Lägg i hackade tomater parmaskinka skuret i bitar och färsk basilika. 1 kruka färsk basilika. Lägg en bit parmaskinka på lövbiffen och toppa med en soltorkad tomat
Och under de dagar vi var där fick vi njuta av oxrullader fyllda med skinka och katrinplommon, en fantastiskt god sås (som bara pappa kan göra) och så massor med stekta kantareller (som pappa och hans sambo har plockat)
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…