Persilja till garnering. Tyvärr ser man sällan oxkinder i butik, men det är en ren delikatess och ett av nötdjurets fylligaste och djupast smakande detaljer
Fräs med löken med skal i halvor, morot, persilja, pepparkorn, lagerblad och rotselleribit. Hittade fin oxkind i butiken och gjorde en rödvinsbräserad sådan med en limesmetana och ett fänkålsmos
Grovt hackad, flatbladig persilja. Det här är första gången jag gör oxkind. Tillsätt selleri, morot, lök, pancetta, persilja, mejram och forsätt att bryna ett par minuter
Täck oxkinderna med såsen, finstrimla persiljan och strö den över. Storbladig persilja. Oxkinder. Putsa oxkinderna och blanda dem sedan med rödvinet, mirepoixen och örterna
Påminner lite om oxkinden i sin smak. Färsk persilja. Servera med nykokt pasta & mycket färsk persilja. Oxsvans, en billig styckningsdetalj med mycket smak