Bryn löken mjuk i smör. Oxfilé. Bryn den i smör. Oxfilé. Vänd på köttet och lägg i smöret och örterna. Stycka oxfilén i 4 bitar. Ös köttet med smöret i ytterligare 45 sekunder, lägg över i en ugnsfast form, häll över fettet och örterna. 1 msk smör. 1 msk smör. 1 msk smör. 700 g oxfilé, gärna mittbiten. 2 msk smör
Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar. oxfilé,. Gör ett lager till ovanpå och toppa sedan med skivad potatis och smör
Rör ner smöret så det smälter. 600 g Oxfilé. 2 msk smör. Häll vatten, fond, soja och rödvin i en kastrull. Låt koka upp och red av till önskad konsistens med maizena
Runda av det hela med en klick smör och en skvätt grädde. Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
Lägg på plåt med bakplåtspapper och kör in i ugnen med en smör klick på varje potatis. Tillagade oxfilé med hasselbackspotatis och till det en gudomlig rödvinssås
Stek den hastigt i rikligt med smör, krydda efter behag. Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev