Oxfilé sås persilja recept

Pasta med oxfilé i krämig sås

Pasta med oxfilé i krämig sås

Lägg i persiljan och vänd till sist ner köttet och låt puttra i några minuter. Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Oxfilé med trattkantarellsås

Oxfilé med trattkantarellsås

Tillsätt grönpeppar, senap, kalvfond, soya och persilja. Vill du steka oxfilén hel går det bra att göra det i ugnen
Slowcooked oxfilé med Duchessepotatis

Slowcooked oxfilé med Duchessepotatis

Såsen då. Smaksätt moset med rejält med riven parmesan, persilja, pressad vitlök och rivet citronskal. Lite tomatpuré och soya om såsen behöver lite mera fyllighet
Helstekt oxfilé med konjakssås

Helstekt oxfilé med konjakssås

Konjakssås. Blanda grädde och majsstärkelse och vispa ner i såsen. 900 g oxfilé. 2 msk hackad persilja. Putsa köttet och krydda det väl runt om med salt och peppar
Helstekt oxfilé med konjakssås

Helstekt oxfilé med konjakssås

Konjakssås. Blanda grädde och majsstärkelse och vispa ner i såsen. 900 g oxfilé. 2 msk hackad persilja. Putsa köttet och krydda det väl runt om med salt och peppar
Gravad oxfilé

Gravad oxfilé

Skiva filén så tunt som möjligt och servera den med såsen. Klappa in oxfilén med kryddorna och lägg den i en form med grovt skuren persilja
Oxfilé Woronoff

Oxfilé Woronoff

Ta upp köttet och lägg dem på det kantskurna brödskivorna, antingen på varm uppläggnings fat, eller på varma tallrikar, varhåll i ugn, tills såsen är klar
Oxfilé provencale - Recept

Oxfilé provencale - Recept

Smaka av såsen med grovt hackad persilja, salt, vitpeppar,. Vill du ha en Bearnaisesås till…. Hacka persilja och lägg i en skål
Oxfilé m. Pommes, Rödvinssås & Bea

Oxfilé m. Pommes, Rödvinssås & Bea

Smaksätt såsen med mer dragon, persilja, körvel, salt och peppar. Lördagens middag var fin som sjutton, grillad oxfilé, hemmagjorda pommes, egengjord bea & rödvinssås, ugnsrostade tomater & picklad rödlök
Oxfilé med rödvinssky

Oxfilé med rödvinssky

Tillsätt finhackad persilja, blanda och krydda med lite salt och peppar. Låt såsen sjuda i 5 minuter tills hälften av vinet kokat bort. Tillsätt 50 gram smör skuret i mindre bitar och vispa samman såsen. Stek oxfiléerna på bägge sidor tills de fått fin färg, cirka 3 minuter per sida. 4 skiva oxfilé. 2 msk persilja
Inbakad oxfilé

Inbakad oxfilé

Bryn smöret med lök och socker i en såspanna eller stekpanna med höga kanter. med hackad persilja. Bred svampstuvning mellan skivorna och sätt ihop igen till en hel oxfilé