Rör smör, vitlök (krossad) och persilja till aromblandningen. Bryn dem i brynt smör (165°) i en stekpanna. Bryn oxfilén runt om i smör (165°) i stekpannan. 1 kg oxfilé. 75 g smör
smör. En riktig gammal klassiker, Oxfile provencale. Vitlökssmör med persilja. Hetta upp en stekpanna och stek i rikligt med smör så att potatisen blir lätt brynt, salta och peppra
Ingredienser 700 g mittbit av oxfilé 600 g fast potatis salt svartpeppar olja smör 2 st tomater 1 st vitlöksklyfta 0. 5 msk timjansblad olivolja och salt 100 g Smör 4 st vitlöksklyftor 1 msk persilja - finkackad Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Vitlökssmör”Mortla" eller pressa vitlöksklyftorna. OxfiléSalta och peppra oxfilén rikligt runt om. Klicka på vitlökssmöret över och låt det smälta något