Oxfilé provencale smör recept

Oxfilé Provençale Special

Rör smör, vitlök (krossad) och persilja till aromblandningen. Bryn dem i brynt smör (165°) i en stekpanna. Bryn oxfilén runt om i smör (165°) i stekpannan. 1 kg oxfilé. 75 g smör
Oxfilé Provençale med råstekt sötpotatis

Oxfilé Provençale med råstekt sötpotatis

olja + smör. -)) så lyxade vi till det lite igårkväll här hemma istället och gjorde Oxfilé Provençale. Bryn runt om i smör och olja, salta och peppra
Oxfilé Provençale

Oxfilé Provençale

Skär och putsa oxfilén ren från hinnor och senor och bryn den i en stekpanna med smör. Vitlöks- och persiljesmör
Vitlöksgratinerad oxfilé – Coeur de filet provencale

Vitlöksgratinerad oxfilé – Coeur de filet provencale

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé , mittbiten 1 kg potatis(ar) , tunt skivade 0 odefinierad rapsolja , till stekning 0 odefinierad smör 0 odefinierad salt 0 odefinierad peppar Vitlökssmör 75 gram smör 3 st vitlöksklyftor , pressad eller riven 2 msk persilja 10 droppe(ar) worcestershiresås Köp receptet
Potatis provencale med oxfilé

Potatis provencale med oxfilé

smör. En riktig gammal klassiker, Oxfile provencale. Vitlökssmör med persilja. Hetta upp en stekpanna och stek i rikligt med smör så att potatisen blir lätt brynt, salta och peppra
Oxfilé provencale - Recept

Oxfilé provencale - Recept

smör. Jag har tidigare gjort ett inlägg med Oxfiléprovencale, men då skrev jag inte ut något recept. oxfilé, (hel bit)
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

Ingredienser 700 g mittbit av oxfilé 600 g fast potatis     salt svartpeppar olja smör 2 st tomater 1 st vitlöksklyfta 0. 5 msk timjansblad     olivolja och salt 100 g Smör 4 st vitlöksklyftor 1 msk persilja - finkackad Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Oxfilé Provencale för två

Oxfilé Provencale för två

Gör först vitlökssmöret. Oxfiléprovencale är klart att servera. Bryn oxfilén någon minut på hög värme på varje sida
Klassisk oxfilé provençale

Klassisk oxfilé provençale

1 kg fast potatis salt svartpeppar matolja 600 g oxfilé (mittbiten) smör 50-75 g vitlökssmör persilja, hackad
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

Börja med vitlökssmöret. Inlägget Oxfiléprovencale dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Rör samman alla ingredienser, jag mixar smöret snabbt i en mixer
Oxfilé provencale med vitlökssmör

Oxfilé provencale med vitlökssmör

800 g oxfilé, putsad salt peppar smör (att steka i). Vitlökssmör200 g smör, rumstempererat 5 klyftor vitlök, fint rivna 4 msk olivolja 1 dl färsk bladpersilja, finskuren 0,5 citron, saften och skal salt. Grönsaker300 g potatis Amandine, skivad 100 g grönkål 100 g jordärtskocka 100 g morot 100 g gulbeta 8 klyftor vitlök, skivade salt 2 kvistar rosmarin, fint hackad 2 msk fänkålsfrö olja (och smör att steka i)
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

Bryn oxfilén i smör och olja till fin brynt färg. Stek potatisen i rikligt med olja och smör tills potatisen är genomjuk och har en knaprig yta
Oxfile Provencale

Oxfile Provencale

Bryn oxfilén runtom i smör, salta och peppra. Skiva oxfilén och lägg upp på ett ugnssäkert fat. Vitlökssmör
Oxfilé provencale - Recept - Arla

Oxfilé provencale - Recept - Arla

Bryn köttet runt om i smör i en stor stekpanna. Rör ihop smör och vitlök. Klicka på vitlökssmöret. Arla® Svenskt Smör
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

Bryn köttet runt om i smör i en stor stekpanna. Rör ihop smör och vitlök. Klicka på vitlökssmöret. Arla® Svenskt Smör
Oxfilé Provençale

Oxfilé Provençale

Vitlökssmör”Mortla" eller pressa vitlöksklyftorna. OxfiléSalta och peppra oxfilén rikligt runt om. Klicka på vitlökssmöret över och låt det smälta något