Oxfilé provencale bacon recept

Oxfilé Provencale

Hacka baconet grovt. Oxfilé. Fräs haricots verts, lök och bacon i lite smör. Bryn oxfilén i smör och olja. Lägg oxfilén på gallret (på detta sätt kommer köttsaften från oxfilén att droppa ner på potatisen)
Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar

Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar

Typ en ostskalk, en sardinburk och en potatis gör han till oxfiléprovencale. 250 g färsk pasta 150 g gorgonzola picante150 g kräftstjärtar5 dl grädde250 g baconen halv låda hela körsbärstomaterStek baconet. 250 g bacon
Coeur de filét Provencale

Coeur de filét Provencale

4 ca 600 g oxfilé (gärna mittbiten) salt och svartpeppar 1 msk smör Vitlökssmör 1 stor vitlöksklyfta 1 kruka persilja 100 g rumstempererat smör 1/2 tsk worcestershiresås Råstekt potatis 900 g potatis (gärna amandine) 2 vitlöksklyftor 2 msk smör 2 msk olja Tillbehör 150 g haricots verts 4 skivor bacon persilja 2 msk ströbröd 1 msk olivolja 4 tomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Bin 707

Bin 707

typ Coeur de filet Provencale, fast på lamm då och inte oxfilé. Skär bacon i bitar. Stek bacon. (En annan variant är att först förvälla bönorna och spola av dem i kallt vatten, bunta ihop några stycken och linda en bit bacon runt