Oxfilé med vitlökssmör recept

Oxfilé med vitlökssmör

Oxfilé med vitlökssmör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé 1 st smör , skirat, till stekning 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Vitlökssmör 150 gram smör , normalsaltat 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk persilja , hackad 1 odefinierad worcestershiresauce , några droppar Redskap 1 odefinierad plastfilm , eller smörpapper Köp receptet
Oxfilé provencale med vitlökssmör

Oxfilé provencale med vitlökssmör

800 g oxfilé, putsad salt peppar smör (att steka i). Vitlökssmör200 g smör, rumstempererat 5 klyftor vitlök, fint rivna 4 msk olivolja 1 dl färsk bladpersilja, finskuren 0,5 citron, saften och skal salt
Oxfilé med vitlökssmör

Oxfilé med vitlökssmör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé 1 st smör , skirat, till stekning 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Vitlökssmör 150 gram smör , normalsaltat 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk persilja , hackad 1 odefinierad worcestershiresauce , några droppar Redskap 1 odefinierad plastfilm , eller smörpapper Köp receptet
Helstekt oxfilé på låg värme

Helstekt oxfilé på låg värme

Vitlökssmöret kan man skippa och i stället låta oxfilén stå och klara sig själv i tre timmar medan man gör annat
Vitlöksgratinerad oxfilé – Coeur de filet provencale

Vitlöksgratinerad oxfilé – Coeur de filet provencale

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé , mittbiten 1 kg potatis(ar) , tunt skivade 0 odefinierad rapsolja , till stekning 0 odefinierad smör 0 odefinierad salt 0 odefinierad peppar Vitlökssmör 75 gram smör 3 st vitlöksklyftor , pressad eller riven 2 msk persilja 10 droppe(ar) worcestershiresås Köp receptet
Oxfilé provencale - Recept

Oxfilé provencale - Recept

Börja medvitlökssmöret. Jag har tidigare gjort ett inlägg medOxfilé provencale, men då skrev jag inte ut något recept
Oxfilé Provencale för två

Oxfilé Provencale för två

Blanda med mjukt smör samt smaka av med ca ett krm salt och ett halvt krm svartpeppar. Gör först vitlökssmöret
Klassisk oxfilé provençale

Klassisk oxfilé provençale

1 kg fast potatis salt svartpeppar matolja 600 g oxfilé (mittbiten) smör 50-75 g vitlökssmör persilja, hackad
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

Börja medvitlökssmöret. Servera gärna rätten med kall bearnaisesås, recept hittar du HÄR. Inlägget Oxfilé provencale dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Oxfile Provencale

Oxfile Provencale

Bryn oxfilén runtom i smör, salta och peppra. Smaka av med worcestershiresås, salt och peppra. Vitlökssmör
Provencalsk oxfilé

Provencalsk oxfilé

Byt vitlökssmöret mot en kall sås på enprocentig kesella med vitlök, persilja och salt. Vispa upp stekskyn med lite vatten
Oxfilé Provençale

Oxfilé Provençale

Skölj skivorna i kallt vatten och torka av dem med hushållspapper. Vitlökssmör”Mortla" eller pressa vitlöksklyftorna
Provençalsk Oxfilé

Provençalsk Oxfilé

Byt vitlökssmöret mot en kall sås på enprocentig kesella med vitlök, persilja och salt. Vispa upp stekskyn med lite vatten