Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. 600 g oxfilé
Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Gör så här Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. 600 g oxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 msk Arla® Svenskt Smör Madeirasås
Krydda köttet med salt och peppar och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Madeirasås. Fräs svamp och lök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Oxfilé Wellington medMadeirasås. Servera med krispig sallad och madeirasåsen. Vad sägs om råbiff till förrätt, Oxfilé Wellington till varmrätt och så en hallondessert som vi dessvärre gick "bet på", så den delar jag inte ens med mig här
Duxellen gjorde jag med portabello, vilket blev väldigt lyckat. Den här gången testade jag ett annat recept på madeirasåsen, och den blev inte lika bra
Servera med kokta haricots verts och paprikatärningar, madeirasåsen och mandelpuckarna. Ta ut runda puckar med en utstickare (mått) eller skär ut kvadrater