Garnera med rom, citron och dill. Helstekt och grillad oxfilé i sällskap med diverse godsaker. Putsa oxfilén och för bästa resultat skär bort "huvudet" och den allra tunnaste delen av "svansen"
Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
)Färsk dillSåhär kan man göra. Färsk dill. Well för 399kr/kg en fredagseftermiddag betingar det samma kilopris som svensk oxfilé, men det är värt det flera gånger om. lite, liteSalt & svartpeppar från kvarn4msk Dill, finskurenGott till. 4msk Dill
Dill. Vid servering, toppa med smetana, löjrom och dill. Hackad dill. Dill. Menyn de valt var min Hummersoppa (som tog mig till Sveriges Mästerkock 2012) följt av Cognacsflamerad Oxfilé med grönpepparsås och en chokladkaka med limemousse och bär till dessert. Kanapée 1 Liten Västerbottenostpaj med Löjrom, smetana och dill