Ostkyckling recept

Söndag!

Ostkyckling i Örtagården (4 portioner) 4 kycklingfiléer 2 paprikor 1 knippa salladslök 1 fänkål 2 1/2 dl grädde 1 msk kycklingfond 1 pressad vitlöksklyfta 1/2 dl färska kryddor el (frysta provensalska) 2 msk smält smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl kvibille riven ädel Gör så här

Ostkyckling i örtagården

Sätt ugnen på 225°. Kärna ur och strimla paprikorna. Skär salladslöken i bitar och fänkålen i tunna skivor
Ostkyckling med bröd

Ostkyckling med bröd

Smält den större mängden margarin i en kastrull och rör ner mjölet,senapspulver och salvian. Späd med mjölken lite i sänder till en jämnsås
Ikväll blir det kyckling

Ikväll blir det kyckling

Ostkyckling i örtagården4 kycklingfiléer, 2 paprikor, 1 knippa salladslök, 1 fänkål, 2. 5 dl matlagningsgrädde, 1 msk kycklingfond, 1 pressad vitlöksklyfta, timjan, 2 msk smält smör, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, 2 dl riven ädelost