500 g rödbetor. Skala och skär rödbetorna i 1 cm stora tärningar och lägg i en ugnsform. Riv sönder 125 g mozzarella och fördela över rödbetorna. 500 g rödbetor
Lägg rödbetsklyftorna i en ugnssäker form. Salta, peppra och ringla över olja. Rosta i ugnen på 200 grader tills betorna är mjuka, 25–30 minuter, känn efter med provsticka
Nu har det blivit hög tid att börja laga mat på våra hemodlade rödbetor. Vi serverade de färgsprakande biffarna med lite grönsaker, ranchdipp och ostgratinerade potatisklyftor
Rödbetsbröd med chèvre & rosmarin – focaccialiknande rosa bröd fyllt med rivna färska rödbetor gratinerat med fransk getost samt strösslat med färsk rosmarin och flingsalt
Lägg rödbetsklyftorna i en ugnssäker form. Salta, peppra och ringla över olja. Rosta i ugnen på 200 grader tills betorna är mjuka, 25–30 minuter, känn efter med provsticka
Blanda färs, rödbetor, gul lök, ägg, salt och peppar. 2 dl finhackde inlagda rödbetor. Häll vatten över ströbröd och potatismjöl och låt det svälla 10 minuter
Ostgratineraderödbetor med parma. 500 g rödbetor. 500 g rödbetor. Yours truly fyller år på lördag och tänkte ha en liten födelsedagsfest med tillhörande buffé
Ostgratineraderödbetor med parmaskinka innan de åkte in i ugnen. Bättre sent än aldrig som man säger. En Turkietresa, lite jobb, trasig kamera och annat sätter käppar i hjulet ibland när det ska publiceras bilder på den här bloggen men de kommer i alla fall upp så småningom
En del av ingredienserna kommer i wokreceptet, andra hamnar i sallad (solrosskott rockar) och en del ska jag göra ostgratineraderödbetor med prosciutto på